Потребители в Плевен благодарят за отличната работа на социалния патронаж.

Последни новини


Потребители на Общинския домашен социален патронаж в Плевен изразиха своята благодарност към служителите чрез писмо, адресирано до кмета д-р Валентин Христов. В съобщението, те споделят: „Искаме да изкажем нашата благодарност към целия персонал на Общинския домашен социален патронаж – Плевен за питателната храна и вежливо обслужване. Желаем на служителите в него здраве, лично щастие и да бъдат все така прецизни и всеотдайни в работата си“.

Общинският домашен патронаж в Плевен обслужва до 400 души, предоставяйки социална подкрепа на нуждаещите се възрастни хора и хора с увреждания. Услугата включва предоставяне на топла и разнообразна диетична храна всеки работен ден. Потребителите получават обяд, вечеря и хляб, според своите диетични нужди, с избора от три менюта за хора с диабет, сърдечносъдови или стомашно-чревни заболявания. Храната се доставя от 5 екипа, състоящи се от 10 разносвачи и 5 шофьори, които използват 5 специализирани автомобила.

„Стараем се да помогнем на всеки, който има нужда от подкрепа и благодарим на хората, които оценяват нашите усилия“, заяви управителят на общинския домашен патронаж Даниела Николаева.