По повод 1 юни Община Ловеч организира детски карнавал в Зоопарк Ловеч [ЛН]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

По повод 1 юни  – Международен ден на детето,  Община Ловеч организира детски карнавал в Зоопарк Ловеч. В рамките на самия ден ще бъдат организирани четири интерактивни представления „Поко Льоко“ от гостуващите млади циркови артисти на „Цирк Де Ла Люлин“.

„Цирк Де Ла Люлин“ имат богат опит от професионални изяви у нас и в повече от 11 държави. Сред техните успехи са участие във втория по големина карнавал в света след Рио – Карнавал де Тенерифе на канарските острови. Организирани са няколко издания на фестивала за съвременен цирк Mini Art Fest в София, има участие във фестивали като WebIT, Fun City (Варна), Беглика, Нощта в Пловдив, Wake Up, Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest по време на Карнавала в Габрово и др.

Участници от трупата са артисти в холивудската продукция „Dead Race 4“ („Смъртоносна надпревара“ 4). Оценка за техния професионализъм е участието им като полуфиналисти в петия юбилеен сезон на ТВ шоу „България търси талант“.

Репертоарът им включва циркови интерактивни представления, огнено и пиро шоу, светлинно шоу, тематични партита. Организират курсове за деца, циркови работилници по фестивали и зелени училища.


:
1

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт https://lovechnews.bg