Практически занятия за безопасно движение проведоха в НУ „Христо Ботев” – Плевен [ИП]

Образование

Ученици от НУ „Христо Ботев” – Плевен, се включиха в кампанията „20 март – ден за движение по правилата”. Инициативата е на директора на училището – Цветелин Горанов, и премина под мотото „Децата са дар, нека ги опазим”.
Проведени са две практически занятия съвместно със служители от сектор „Пътна полиция” към ОДМВР – Плевен, в които са участвали ученици от първа и втора смяна. Мл. автоконтр. Христо Дончев и мл. автоконтр. Момчил Ноев са разяснили на малките ученици „Как да се движим по правилата”.

Във всеки клас, по време на час на класа, на децата е обяснено как да пресичат правилно, за да опязт живота и здравето си.
НУ „Христо Ботев” е първото в България, което е член на Института за пътна безопасност. На проведеното мероприятие  е присъствала и Илиана Цировска – координатор за Плевен към ИПБ.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com