Приемна за граждани отвори във фонд „Земеделие” – Плевен [ИП]

Икономика

Ден на отворени врати е днес в Областната дирекция в Плевен на ДФ „Земеделие”. Приемната отвори в 10 часа и ще работи до 14 часа. При завишен интерес от страна на земеделските стопани, офисът ще работи до 17.30 ч. Временният офис за граждани е разположен на деветия етаж в сградата на ОД на ДФ „Земеделие” – Плевен, която се намира на ул. „Васил Левски“ №1. Кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки по възникнали казуси, както и да правят предложения за подобряване работата на Областната дирекция.
За всички основни програми, които фонд „Земеделие” прилага, са определени експерти, които да отговарят на въпросите на земеделските стопани. Ако казусите им са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено – до 10 работни дни от внасяне на запитванията.
Дни на отворени врати предстои да се проведат във всички областни структури на фонда в страната.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com