Продължават ремонтите на улиците в Плевен [ПД]

Общество

Текущите ремонти в Плевен продължават и тази седмица с изкърпване на дупки в настилката на улици в жк „Сторгозия” и по трасетата на тролейбусите, информират от Общината. Фирмата изпълнител „Инжстрой” ЕООД ремонтира настилката на улиците „Искър”, „Н. Ракитин”, „Кара Колю”, „Руй”, „Борис Шивачев”.
Обновява се настилката на на улиците, заключени между „Васил Априлов”, „Гренадирска” 40 и „Прилеп” 1, пътят към МБАЛ „Авис Медика”, както и трасетата на тролейбусите по улица „Трети март” и булевардите „Г. Кочев”, „Русе” и „Хр. Ботев”.
Продължава ремонтът на тротоарна настилка на пл. „Македония”. Ще се изкърпват дупки и в настилката на улиците в жк „Сторгозия” пред блокове с номера 11, 29, 30, 129, 130, 131, 132, 133, както и на подходите към Руския технически център.
За спешен ремонт ще бъде включена улицата между УМБАЛ „Георги Странски” и Военна болница, състоянието на която е много тежко. Там ремонтът ще бъде съчетан с дейностите по бул. „Георги Кочев”, за което ще бъде създадена временна организация на движението.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com