РУО - Плевен. Свободни работни места

РУО Плевен обявява свободна позиция за огняр и работник поддръжка в ОУ „Христо Ботев“, с. Садовец, от 16 октомври 2024 г.

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Областното управление на образованието (РУО) в Плевен обяви ново свободно работно място за позицията „огняр и работник поддръжка“ в Основно училище „Христо Ботев“ в село Садовец, община Долни Дъбник. Позицията става вакантна от 16 октомври 2024 г., а кандидатите имат възможност да подадат документи начално от 7 октомври до 15 октомври 2024 г. в сградата на училището на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2.

За желаещите да заемат позицията, се изисква средно общо образование и специализация като огняр на парни котли. Допълнителното изискване е кандидатите да имат натрупан трудов стаж в същата или сходна сфера. Длъжността е предвидена за пълен работен ден и трудов договор с неопределен срок.

За кандидатстване, желаещите трябва да предоставят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа удостоверяващ завършената степен на образование и квалификации, както и справка за придобития стаж и професионален опит под формата на препис-извлечение от трудова книжка или копие от самата трудова книжка. Препоръчителна е прякото подаване на документите в училището, за което заинтересованите могат да се свържат с тях по телефона на номер 06521-2313 за допълнителна информация.

След избора на подходящ кандидат, ще бъде необходимо представянето на копие от свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед. С новото назначение от 16 октомври, училището очаква да осигури непрекъсната и качествена поддръжка на своите отоплителни съоръжения през идващия зимен сезон.