РУО - Плевен. Свободни работни места

РУО Плевен обявява свободно място за учител в ДГ „Първи юни“ от 14 октомври 2024 година

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за длъжността учител в Детска градина „Първи юни“, находяща се в ж.к. „Сторгозия“, град Плевен. Мястото ще бъде налично считано от 14 октомври 2024 година.

Кандидатите за позицията трябва да притежават висше образование с минимална образователна степен бакалавър и специалност ПУП (педагогика на учебния процес). Освен това, кандидатите трябва да имат поне една година трудов стаж в съответната област. Работният договор ще бъде за определен срок, със съответните условия за пълно работно време.

Желаещите да кандидатстват трябва да подготвят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа, удостоверяващ завършената степен на образование и придобитата квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит. Документите ще се приемат в сградата на детската градина „Първи юни“ в периода от 9 до 10 октомври 2024 година, всеки ден от 08:00 до 15:30 часа.

Допълнителна информация и въпроси относно кандидатстването могат да бъдат отправени на телефон 064/850 227. За окончателно назначаване, избраният кандидат трябва да представи копие от свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед.