РУО - Плевен. Свободни работни места

РУО Плевен обявява свободно място за учител в ОУ „Отец Паисий“, Кнежа

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионално управление на образованието (РУО) Плевен обяви ново свободно работно място за длъжността „Учител ГЦОУД 1-4 клас“ в Основно училище „Отец Паисий“, град Кнежа, община Кнежа. Позицията е на разположение от 22 октомври 2024 година, като кандидатите ще имат възможността да бъдат част от екип, ангажиран с обучението и възпитанието на ученици от начален курс.

За заемане на длъжността се изисква висше образование със специалност „Начален учител“. Трудов стаж не е задължителен, което предоставя възможност и на наскоро дипломирани студенти да кандидатстват. Работният договор е безсрочен, а работното време е пълно, което осигурява стабилност и сигурност на избрания кандидат.

Документите за кандидатстване ще се приемат в периода от 18 до 21 октомври 2024 година в сградата на училището на адрес: гр. Кнежа, ул. „П.Хилендарски“ 26. Желателно е кандидатите да предоставят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от диплома за завършено образование и квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит. Забележка: свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед ще се изискват само от кандидата, който ще бъде назначен на длъжността.

За повече информация заинтересованите лица могат да се свържат с училището на телефон 0894762670.