РУО - Плевен. Свободни работни места

Свободно място за заместник-директор учебна дейност в МГ „Гео Милев“ – Плевен: започнете кандидатстването от 21 октомври 2024 г.

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за позицията Заместник-директор учебна дейност в Математическа гимназия „Гео Милев“, разположена в ж.к. Сторгозия, Плевен. Позицията ще бъде свободна от 21 октомври 2024 година и изисква кандидатите да отговарят на определени изисквания.

За заемане на длъжността се изисква висше образование на магистърско ниво, с профил учител по английски език. Кандидатите трябва да имат поне пет години трудов стаж в сферата на образованието. Заместник-директорът трябва да има умения за прилагане и адаптиране на стратегически и програмни документи, свързани с развитието на образователната институция, както и ефективно използване на дигиталните технологии в учебния процес. Търсят се професионалисти с компетенции в управлението на ресурси и процеси, касаещи гражданското образование и личностното развитие на учениците, включително работа с ученици с изявени таланти. Административните и управленските способности също са важен аспект от профила на кандидата.

Работната позиция предлага пълен работен ден и трудов договор за неопределено време. Заинтересованите кандидати могат да подадат своите документи в периода от 21 до 23 октомври 2024 година в сградата на МГ „Гео Милев“ в Плевен. Необходими са заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа за завършена степен на образование и квалификация, както и справка за придобития трудов стаж и професионален опит. Кандидатът, който ще бъде назначен, е задължен да предостави свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед. За допълнителна информация и въпроси, заинтересованите могат да се свържат с училището на телефон 0878384002.