Служебна загуба грози ОФК Спартак [ПС]

ФУТБОЛ

0:3 служебен резултат може да отнесе плевенският Спартак за футболната среща от 20-ия кръг на Северозападната Трета лига срещу Партизан (Червен бряг). Двубоят се проведе на 6 април на стадион „Плевен“ и завърши 1:1. Гостите обаче са подали жалба в Зоналния съвет на БФС – Велико Търново, тъй като Спартак е използвал във въпросния мач нередовен футболист – Тодор Тодоров. Дни преди мача в сайта на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново в раздел „наказания“ бе обявено, че въпросният Тодоров е санкциониран с „лишаване от състезателни права“ за една среща, заради натрупани жълти картони, последният от които е получен в двубоя от 19-ия кръг в Кнежа срещу Мизия, който завърши 1:1.

На същата страница в сайта на ЗС БФС – ВТ бе обявено, че трима футболисти на отбора от Червен бряг – Денис Шаранков, Георги Петков и Цветомир Тодоров са наказани за битката със Спартак. Треньорът на Партизан – Григор Петков не използва въпросното трио срещу плевенчани.Предстои великотърновската футболна централа да вземе решение по случая.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://plevensport.eu