Студенти от Медицинския университет канят на концерт „Заедно ще сбъднем мечтите си“ [ПД]

Общество

Студенти от Медицинския университет канят на концерт „Заедно ще сбъднем мечтите си“, който ще се състои днес, 20 март, от 17 часа в зала „Катя Попова“. Събитието е под патронажа на кмета на Община Плевен и е посветено на Световния ден на социалната работа.
Изявата е част от събитията, с които се отбелязва Седмицата на действие (19-23 март) и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицинския колеж към Медицинския университет в Плевен. Съвместните усилия на студентите и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от града и областта да сбъднат мечтата си, реализирайки творческите си възможности.
Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от Област Плевен. Плевен е представен от Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост, Дневен център за възрастни с увреждания, Център за специална образователна подкрепа “П. Р. Славейков”, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи, изведени от специализирани институции и Център за социална рехабилитация и интеграция. Ще участват и изпълнители и от Комплекса за социални услуги – ЦНСТ 2 – гр. Пордим.
С музикално изпълнение Изабел Пламенова Янева, студентка от специалност „Социални дейности“ на Медицински колеж към МУ – Плевен, ще поздрави всички присъстващи и бъдещи социални работници по случай професионалния им празник. В края на концерта великолепните изпълнения на Танцов състав „Алеко пее и танцува“ от Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ в Плевен ще са поздрав за служителите от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички да сбъднат мечтите си.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com