Студенти от Плевен канят днес на концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си” [ПзП]

Култура

Традиционният концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа, тази година ще се състои днес в зала „Катя Попова“ от 17,00 часа. Празникът се провежда под патронажа на г-н Георг Спартански, Кмет на Община Плевен. Концертът е част от събитията, посветени на Седмицата на действие (19-23 март) и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицински колеж към Медицински университет – Плевен.
Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от гр. Плевен и Областта да сбъднат мечтата си, да реализират творческите си възможности.
Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от гр. Плевен и Област Плевен: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен; Център за специална образователна подкрепа “П. Р. Славейков” – Плевен; Център за настаняване от семеен тип по Проект: Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен; Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен; Комплекс за социални услуги – ЦНСТ 2 гр. Пордим, общ. Пордим.
С музикално изпълнение Изабел Пламенова Янева, студентка специалност „Социални дейности“на Медицински колеж към МУ – Плевен ще поздрави всички присъстващи и бъдещи социални работници по случай професионалния им празник.
В края на концерта великолепните изпълния на Танцов състав „Алеко пее и танцува“ при Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – Плевен са поздрав за служителите от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички, които имат мечти да се сбъднат.
Снимка: архив „Плевен за Плевен“
Още от тази категория:На пъстър концерт, посветен на Националния празник…На Масленица канят днес от Дружеството на…„Заедно в час“ организира дискусия за образованието…“Заедно в час” набира кандидати и училища-партньори в Плевен

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg