Тежка катастрофа край Плевен, майка и дъщеря в болница

Плевен днес


През ранните часове днес на пътния участък между Плевен и Ловеч възникна транспортно произшествие, при което две жени са получили наранявания. Мариана Цветкова, представител на местната полицейска дирекция в Плевен, потвърди новината пред БТА.

Предаването на информация относно инцидента, включващ удар на предната част на лек автомобил и товарен камион, започнало в 09:25 сутринта. В злополучния лек автомобил е пътувало семейство от три души. Сериозно засегнати от удара са били 52-годишна жена и нейната 28-годишна дъщеря. Понастоящем дъщерята е подложена на спешна оперативна намеса, сподели Цветкова.

За освобождаване на пътя и извеждане на товарния камион зоната ще бъде временно блокирайна, информира полицейският представител.

Информация от Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Георги Странски“ в Плевен сочи, че третият пътник – мъжът в автомобила, е подложен на медицински прегледи, и след като му е поставена диагноза за благополучно физическо състояние, е пуснат да си тръгне от лечебното заведение.

Информацията в статията е предоставена от dnes.bg.