Текущите ремонти продължават с дейности в Девети квартал в Плевен [ПД]

Общество

С изкърпване на дупки в настилката на ул. „Страцин” и възстановяване на пропадане в началото на ул. „Тулча” продължават тази седмица текущите ремонти в Плевен, информират от местната администрация. В предварителните разчети на фирмата изпълнител „Инжстрой” ЕООД е записано още изкърпване на дупки в настилката по трасето на тролеите по ул. „Гренадирска” и довършване на дейностите срещу вх. „Б“ на блок 319 в жк „Дружба”. Общо 344 000 лв са планираните за ремонти в този квартал, има остатък от около 30 000 лв за аварийни ремонти. Близо 115 000 лв са разходваните само за асфалтиране по трасето на тролейбус № 9.
„Инжстрой” ЕООД са започнали и с изкърпване на дупки в настилката в с. Бръшляница. Тази седмица продължават и дейностите по организация и безопасност на движението, започва възстановяване и освежаване на хоризонталната маркировка, на пътни знаци, табели и др.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com