Учебна евакуация в „Панорама МОЛ Плевен“ [ИП]

Общество

Днес служители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Плевен ще присъстват на учебна евакуация в Панорама МОЛ Плевен. Учението по пожарна безопасност започна минути преди 10 часа.В обществени сгради, съгласно изискванията за пожарна безопасност, учебна евакуация се провежда не по-малко от два пъти годишно, а в конкретния случай се прави във връзка с пожарите в двата руски мола – в градовете Кемерово и Москва. Участващите служители от РДПБЗН-Плевен ще обърнат внимание за действията на персонала при инцидент, правилната работа със системите за безопасност и своевременната и без паника евакуация на пребиваващите от сградата.
Обръщаме внимание на гражданите, посетителите и работещите в „Панорама МОЛ Плевен“, гр. Плевен, улица „Иван Миндиликов“ №1, че не бива да се безпокоят от сирените, които ще се чуват в района на обекта.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com