Учение за ликвидиране на авиационно произшествие ще се проведе във ВВУБ „Георги Бенковски” [ИП]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

На 13 септември ВВУБ „Георги Бенковски” ще вземе участие в учение, организирано от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”  – Плевен, съобщиха от висшето училище. Учението е за ликвидиране на възникнало авиационно произшествие и овладяване на последствията от него, и се провежда с цел да се усъвършенства организацията, повишат уменията и натренираността по използване на наличните оперативни способности на структурите за адекватна и ефективна реакция при авиационно произшествие.
Участие ще вземат Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” гр. Плевен и гр. Долна Митрополия, сектор „СОД” към РДПБЗН гр. Велико Търново, ВВУБ „Георги Бенковски”, общинска администрация на Община Долна Митрополия, ОДМВР гр. Плевен, ЦСМП, БЧК и други представители на МО.
 

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com