Ученици от СУ „Пейо Яворов“ ще подкрепят момчетата на Дяковски срещу Левски Лукойл [ИП]

Последни новини

СУ „Пейо Яворов“ е поредното училище, което ще се включи в инициативата „Обичай Спартак, обичай Плевен“. Тази седмица гости в зала „Балканстрой“ ще бъдат около 70 ученици, които ще подкрепят момчетата на Александър Дяковски срещу Левски Лукойл на Тити Папазов. Двубоят е на 24 март от 18.00 часа.
Инициативата „Обичай Спартак, обичай Плевен!“ си постави за цел да популяризира баскетбола сред учениците в града. Подкрепа за клуба до този момент дойде от ОУ „Д-р Петър Берон“, ДФСГ „Интелект“, СУ „Иван Вазов“, ОУ „Св. Климент Охридски“ и НУ „Христо Ботев“.
Инициативата е открита за всички училища на територията на област Плевен. Интерес към нея може да бъде заявен на официалната страница на Спартак във Фейсбук. За всички ученици се осигурява безплатен транспорт до и от залата, охрана, настаняване, придружител от клуба, снимки с играчите и автографи след края на всеки домакински мач. За допълнителна информация: 0887 21 70 72 и 0885 91 30 91.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com