Ученици ще пеят с Любо Киров на концерта в Плевен.

Общество


Студенти от Музикалния център Dori Dios под ръководството на д-р Доротея Люцканова и от специалност „Поп и джаз пеене“ в Националното училище по изкуства „Панайот Пипков“ в Плевен с учителя Милен Македонски, ще изпълняват тази вечер заедно с Любо Киров в неговия концерт на сцената на Летен театър „Кайлъка“. Това съобщават от Общината.

Поканата е направена от самия изпълнител, който стартира своето национално турне точно от родния си град Плевен. Младите таланти ще пеят с Любо Киров и утре вечер, когато ще се проведе втори концерт, организиран в отговор на големия интерес и бързото разпродаване на билетите за първата вечер.

„В тези два концерта ще изпълним с учениците някои от най-любимите ви песни през годините. Вече нямам търпение да започне „Ново турне`2024“, сподели във фейсбук страницата си днес Любо Киров. На концертите певецът ще представи и нови песни от албума си „Ново сърце“.

Както пише БТА, турнето на Любо Киров обхваща шест града в България. След Плевен, Любо Киров ще има два концерта и във Варна – на 13 и 14 юли, последвани от концерти в Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и завършващи с Велико Търново – 9 октомври. Кулминацята е насрочена за 28 ноември в зала „Арена София“.

Информацията в статията е предоставена от кореспондент на БТА в Плевен Елина Кюркчиева от БТА.