Цветните фантазии на Илиана Димитрова завладяха Арт център Плевен [ИП]

Култура

В деня на пролетното равноденствие Арт център Плевен „избухна” от багри – уловени в цветове фантазии на една невероятна жена – адвокат Илиана Димитрова. За пореден път тя представя пред публика своето хоби, превърнало се в истинско творчество на художник.
С тази изложба Илиана Димитрова сбъдва една своя мечта – да открие самостоятелна изложба в прекрасната зала на Арт център Плевен. След като нейни картини са присъствали в не една изложба в залите в Плевен, имала е също самостоятелни изяви.
През деня Илиана Димитрова е адвокат в съдебните зали, нощем отприщва творческото си „аз”и създава картините си, които са изблик на емоции и цветове.

Такава е и откритата снощи в Арт център изложба „Цветни фантазии и още нещо”. Изложбата откри уредникът на галерията Светла Тончева, а голям букет от името на кмета Георг Спартански авторката получи от началника на отдел „Култура“ Стефка Григорова. Поздравления и цветя Илиана Димитрова получи от многобройните приятели и почитатели, присъствали на откриването. А авторката вече е обърнала поглед към следващата си изложба, към новите картини, в които ще даде воля на женската си чувствителност и творчески фантазии.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com