Аварии нарушават водоснабдяването в Плевен и Червен бряг.

Плевен днес


Днес в град Плевен и някои съседни местности ще има прекъсвания на водоснабдяването поради различни строително-ремонтни дейности. В Плевен, поради авариен ремонт на водопровод на улица „Никола Ракитин“, водата ще бъде спряна от 9:30 до 14:00 часа в района, ограничен от булевард „Данаил Попов“ и улиците „Васил Левски“, „Доктор Людовик Заменхоф“, „Райко Жензифов“ и „Хан Крум“. Също, водоподаването на ул. „Тотлебен“ номер 29 ще бъде нарушено до 14:00 часа заради ремонт на помпено-хидрофорната система.

В област Плевен, прекъсвания са очаквани от 12:00 до 18:00 часа в град Червен бряг и селата Радомирци и Рупци заради работи на довеждащия водопровод „Златна Панега“. Селата Ласкар, Николаево и Ралево ще останат без вода от 11:00 до 15:30 часа поради авариен ремонт на водопровода „Черни Осъм“.

Екипи са на терен за отстраняване на аварии в град Червен бряг и селата Бъркач, Горни Дъбник, Изгрев, Лазарово, Обнова и Петърница. В село Аспарухово и Малчика се работи по ремонт на помпената станция.

Предвижда се водоснабдяването да бъде възстановено в Червен бряг до 18:00 часа и в останалите засегнати населени места до 15:30 часа.

Източник на информацията: PlevenZaPleven