Атрактивни тераса с Баба Яга и кът за раздумка по съседски привличат погледи в жк „Сторгозия“ в Плевен [ПД]

Акценти

Атрактивни тераса с Баба Яга и кът за раздумка по съседски привличат погледи в жк „Сторгозия“ в Плевен. Уникалната веранда е облицована с дърво, а пано с Баба Яга, яхнала метлата и съпътствана от прилепи, предизвикват усмивки у минувачите. Зловещата героиня от детските приказки лети сред звездите и луната.

С много чувство за хумор собственикът на жилището е провесил и 3 чифта кубинки, които се полюшват, когато има вятъра. Подходящо намерена табела пък гласи, че качването в имота е забранено, а друга призовава боклуците да се хвърлят на определените за това места.
Екстериорът е обогатен със звънчета, камбанки и други подходящи предмети за жилището на Баба Яга.
В близост до него гараж за автомобил се е превърнал в изложба на открито на метални табелки с лозунги, предупреждения и призиви. От тях минувачите научават, че трябва да пазят тишина около мястото, че влизането в обекта е забранено, тютюнопушенето – също, а хигиената е мярка за културата на човек.

Авторът на забавните места е създал и интересен кът за съседска раздумка, декориран със символи от соца, като бюст на Георги Димитров, радиоточка, малък телевизор от забравена марка, метални табелки с призиви към гражданите и други.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com