Балкан на финал, Рилски и Спартак решават втория в Sesame НБЛ.

БАСКЕТБОЛ Спорт


В разгара са драматичните събития в плейофите на Sesame НБЛ, като подготвяме се за определянето на финалистите. Отборът на Балкан постигна победа над Черноморец, отсече техните надежди за финален успех и сега още една битка предстои, за да се изясни кой ще се бори за първенството в елита на българския баскетбол. Присъствието в сайта BGbasket.com остава активно, като то продължава да осигурява прогнози и статии, свързани с предстоящите двубои на турнира, базирайки се на текущите коефициенти.

Запланованата среща между Рилски спортист и Спартак Плевен ще се състои в петък от 19:00 часа на „Арена Самоков“, където ще бъде решен вторият участник във финала. В несигурният четвърти мач, Спартак Плевен изстрада победа на собствен терен със 83:81 и изравни серията до 2:2. Играчите на плевенския отбор изживяха трудности поради здравословни проблеми, като Джулиън Люис и Алекс Ломакс са въпросителна за следващия мач. Въпреки това, вдъхновената игра на Талиб Занна и Константин Тошков донесе на отбора надеждата за финалната борба.

От друга страна, Рилски спортист изпусна възможност за победа в последните секунди на мача в Плевен, но все още се възползват от предимството на домакинката си зала. Състоянието на Александър Янев все още не е потвърдено за игра, допълнително Чавдар Костов също получи контузия. Надежда за отбора внася Алекс Симеонов със силните си изяви, както и отличната атакуваща игра на останалите играчи.

BGbasket.com предлага прогноза за залог с хендикап +8.5 за Спартак Плевен.

* Важно е да си припомним, че участието в хазартни игри включва потенциален риск и може да доведе до зависимост. Информация относно отговорното залагане и превенцията на хазартни проблеми е налична на уебсайта на Sesame.bg под секцията „Отговорна игра“ и на портала на НАП.
Информацията за тази новина е предоставена любезно от bgbasket.com