Благотворителен концерт „Нели и приятели“ събира помощи за лечение в Москва.

Последни новини


### Благотворителен концерт „Нели и приятели“ на 30 август в Летния театър в Плевен

На 30 август 2024 г. в Летния театър в парк „Кайлъка“ в Плевен ще се проведе благотворителен концерт „Нели и приятели“. Събитието има за цел да събере средства за лечението на Нели, млада майка на 32 години, която страда от множествена склероза. Инициативата е подкрепена от Община Плевен, която предоставя безвъзмездно театъра и съдейства по организацията на концерта.

Здравословните проблеми на Нели започват преди близо две години и тя се нуждае от трансплантация на собствени стволови клетки. Лечението ще се проведе в Москва и струва 50 000 евро.

Благотворителният концерт ще включва близо 20 състава, формации и индивидуални изпълнители от Плевен. Концертът ще започне в 19:00 ч., а цената на един билет-дарение е 30 лв. Билетите могат да бъдат закупени от Билетния център срещу хотел „Ростов“ и онлайн чрез лично съобщение през профилите на Нина Миленова Донкова-Рупчанска и Nelkata Teodosieva. Продават се също така на центъра на гр. Плевен, пред стълбите на сградата на Областна администрация към Големия фонтан, от 8:00 до 12:00 ч. и от 18:00 до 22:00 ч. под шатра.

Дарителската кампания за Нели вече е срещнала подкрепата на стотици плевенчани. Желаещите да помогнат могат да го направят и с дарение по банков път:

– Банка ДСК АД
– IBAN: BG69STSA93000030877828
– BIC: STSABGSF
– Основание: дарение
– Титуляр: Нели Иванова Теодосиева / Neli Ivanova Teodosieva

Могат да бъдат направени дарения и чрез Revolut: @nelkay3oe и PayPal: @Nelka910, както и чрез платформата на Павел Андреев: [линк към кампанията](https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-s-neli-sreshtu-ms).

Да помогнем на Нели да си върне нормалния начин на живот и пълноценно да отглежда детето си!