Васил Евтимов желае да продължи с Черноморец и през следващия сезон.

БАСКЕТБОЛ Спорт


Главният треньор на баскетболния отбор на Черноморец, Васил Евтимов, изрази своето желание да продължи да ръководи тима и през предстоящия сезон. Въпреки това, той уточни, че предстоят още обсъждания с управата на клуба по този въпрос. Той сподели своето разочарование и вземане на поуки след поражението от Спартак в борбата за третото място в НБЛ.

„Приехме срещата прекалено леко, очаквахме Плевен да не ни се противопоставят достатъчно“, посочи Евтимов. Той е насърчил своите играчи да бъдат по-агресивни и да не очакват успехите да дойдат без усилия, но признава, че тимът не е успял да постигне това в срещата. Треньорът хвърли светлина върху предстоящата игра в Бургас, като заяви, че ще бъде последната за сезона и призова играчите да се фокусират и да останат единни, въпреки напрежението в отбора.

Евтимов изрази увереност, че въпреки поражението, отборът има шанс да спечели бронзовите медали за първи път от три десетилетия насам. Той подчерта значението на мача пред родна публика в Бургас и заяви, че успехът от този сезон би бил значителен для клуба, като отбеляза, че вече са постигнали две значими победи от възможните три.

В крайна сметка, Евтимов остава несигурен относно своето бъдеще с клуба, като подчерта, че иска да доведе отбора до шампионска титла. Той е готов да проведе разговори с ръководството след края на сезона и се надява да може да продължи да строи върху това, което е започнато през текущия сезон.
Информацията за тази новина е предоставена любезно от bgbasket.com