Весел празник с кулинарни изкушения си организира Волейболен клуб „Спартак 1996“ [ПД]

Плевен днес

Весел празник с кулинарни изкушения си организира Волейболен клуб „Спартак 1996“ – Плевен. В днешния мрачен ден залата за тренировки в едноименния спортен комплекс беше огряна от много детски усмивки. Състезателките от 6 и 7 клас бяха се постарали да демонстрират скрити таланти в областта на готвенето и бяха приготвили вкусни десерти, както и други ястия.

Крем тирамису, кекс, бисквитена торта, сметанова торта, чийзкейк, сладки и спагети бяха само част от предложенията, които оцени взискателно жури, в което участва и треньорката на отбора Марияна Костова. Всички млади кулинари бяха отличени и поощрени за старанието и ентусиазма си, а настроението допълни подходяща музика. След като се почерпиха с приготвеното, младите състезатели проведоха лека тренировка, с която приключиха активния спортен сезон.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com