Водна авария засегна улици и УМБАЛ в Плевен днес.

Плевен днес


Днес в различни райони на град Плевен и областта се провеждат аварийно-ремонтни дейности, които причиняват временни прекъсвания на водоподаването.

В град Плевен, ремонтите на вътрешните водопроводи засягат улиците „Мургаш“ и „Мир“, където водата ще бъде спряна от 9:30 до 13:30 часа. Също така, водоподаването е с нарушения на улица „Г.М. Димитров“ №125 и на улица „Владимир Вазов“, включително и в района на УМБАЛ „Д-р Георги Странски“, от 9:30 до 14:30 часа.

В област Плевен, град Левски ще изпита прекъсвания на водоснабдяването от 13:00 до 16:00 часа поради планова профилактика на електрическата мрежа, което ще афектира работата на съоръженията за питейна вода. Отстраняване на аварии също ще причини проблеми с водоподаването в населените места Бохот, Вълчитрън, Пелишат, Радишево и Телиш от 9:30 до 15:00 часа.

За тези дейности информира ВиК Плевен и бяха публикувани в съобщения за обществеността, които също уведомяват за други проблеми с водоснабдяването в региона и събития свързани с общината и медицински институции.

Източник на информацията: PlevenZaPleven