Второто издание на Kaylaka Trail Run 2024: Ново трасе, предизвикателства и награди!

Здраве Спорт

Сдружение „Да бягаш“ с гордост обявява второто издание на Kaylaka Trail Run, което ще се проведе на 7 април 2024 г. с подкрепата на община Плевен. Това годишно състезание събира любители на течения и приключения от цяла страна.

Тазгодишното състезание предлага още повече адреналин и възможности за изпитване на физическите граници, като включва три различни трасета – 7км, 16км и ново, зашеметяващо 30км трасе, което минава през плевенската Панорама.

Регистрациите за участие са вече отворени и всеки е добре дошъл, независимо от опита си. Участниците могат да избират между къса, средна и дълга дистанция, като изпълняването на регистрация в сайта, плащането на такса за участие и попълването на декларация преди старта са задължителни стъпки.

Наградите за участниците включват уникални медали, както и специални призове от нашите генерозни спонсори.

Теренът, през който ще се проведе състезанието, предоставя 90% горски пътеки и 10% асфалт, предоставяйки невероятен баланс между природа и предизвикателство.

За вашето удобство, таксите за участие варират в зависимост от месеца на регистрация:

  • Януари: 20лв
  • Февруари: 30лв
  • Март: 40лв

За тези, които решат да се регистрират на място в деня на състезанието, таксата е 80лв, като бройките са ограничени.

За по-младите приключенци до 14 години, участието е безплатно. Всички такси могат да бъдат платени по банков път или на каса на Easypay, съгласно предоставените реквизити.

Не пропускайте възможността да се включите в това невероятно приключение и да изживеете един неповторим спортен опит в природата на Плевен!

За записване, посетете сайта на събитието: https://kaylakatrail.com/