Графа: Една звезда се изгражда с труд и постоянство [ПД]

Акценти

Той е известен като доброто момче на поп музиката у нас. Неповторим е в създаването и изпълнението на любовни балади. Неуморно се развива и с постоянство и упоритост разгръща таланта си.
Той е и един от членоветe на журито в риалити шоуто „Гласът на България“ по bTV. Той е чаровният Владимир Ампов – Графа, който напълни зала „Арена Армеец“ и четиринайсет хиляди пяха заедно с него най-известните му парчета.
Не спира да прави хит след хит, както и да подава ръка на млади таланти, които продуцира. Успява да съчетава много си роли – на успешен артист, съпруг и баща на две деца. Признава, че доста от песните му са посветени на съпругата му Мария.
На 28 април 2018 г Графа ще зарадва феновете си в Плевен с концерт в Galaxy Bowling Club. Какви са новините около него, от къде черпи вдъхновение, има ли формула за успех и защо отвори сърцето си за благотворителност споделя специално за читателите на Plevendnes.com той.
 
– Списание „Форбс“ Ви постави в топ три на най-влиятелните българи в шоубизнеса. Този факт покрива ли се с Вашата самооценка и как Ви кара да се чувствате?
– Приятно ми е да чуя подобно определние за себе си. Аз наблягам на това да върша качествено работата си, а оценките предпочитам да ги оставя на другите.
– Вашата формула за успех каква е? 
– Постоянство, упоритост, търпение и отдаденост. И пак постоянство.
– Втори сезон сте член на журито на телевизионния формат „Гласът на България“ по bTV. Какво ви носи това?
– „Гласът на България” ми носи на първо място опит, но същевременно и голяма отговорност. Освен всичко, преживяването в подобен формат е и голямо забавление. Чувствам се приятно, знаейки че мога да помогна на нови хора да се изградят в ефир и на сцена.
Снимка: bTV– Прави впечатление, че с другите членове на журито Камелия, Поли Генова и Иван Лечев сте в много добри отношения. Какво ви свързва? Или всичко е само в името на шоуто?
– Сигурно се забелязва, че в този сезон вече се познаваме много по-добре от преди. Наистина сме приятели и в живота, а като жури успяваме да бъдем един „дишащ организъм”.
– Какво трябва да чуете от един изпълнител, за да натиснете червения бутон и да се обърнете с лице към него?
– Трябва да чуя характер, разпознаваемост и да усетя неговата душевност чрез музиката.
Снимка: bTV– Продуцирате обещаващи изпълнители. Някой направи ли Ви впечатление напоследък?
– Напоследък имам доста големи очаквания към Искрата. Усещам, че 2018 г. ще е неговата година, в която ще се разгърне като творец и изпълнител.
– От лейбъла Ви „Монте Мюзик“ са излезли певци като Михаела Филева, Прея и ВенЗи. Как разбирате, че някой е бъдеща поп или рок звезда?
– Вярвам, че звездата се изгражда с много труд и постоянство. Опитът ми е показал, че само талантът не е достатъчен. Така че се опитвам да предвиждам и готовността на хората да се отдадат на работата си.
Снимка: Нели Куртева– Успявате да държите личния си живот далеч от медиите. Умишлено ли е това?
– Смятам, че чуждият личен живот не представлява интерес за интелигентния човек, затова не смятам, че трябва да занимавам някого с подобни въпроси.
– Как съчетавате успешно всички свои роли – изпълнител, продуцент, баща на две деца и съпруг?
– Уча се „в движение”, старая се да ставам все по-добър с времето. Отговорът е в баланса – нито една от „ролите” не трябва да натежава прекалено много над останалите.
– Децата Ви имат ли музикални заложби, или талантите им са в други области?
– Още са твърде малки, за да изисквам от тях да показват талантите си. Но и двете ми деца обичат музиката, особено класическата, и имат голям интерес към музикални инструменти, което ме радва.
– Успявате ли да отделяте достатъчно време на семейството си?
– Надявам се, че успявам. Както написах и по-горе, се старая да балансирам между работата и семейството си.
Снимка: Нели КуртеваСмениха ли се приоритетите Ви във времето?
– Всеки човек се променя с годините, но аз винаги съм имал посока, която продължавам да следвам и днес. Не бих казал, че съм се променил драстично.
– Какво ви е интересно днес?
– Интересно ми е как ценностите в музиката ще устоят на тенденциите, които все повече променят посланията и звученето на световната сцена.
– Преди няколко години прегърнахте каузата на УНИЦЕФ и станахте посланик на добра воля. Защо носите в сърцето си тази мисия и какво Ви дава тя?
– Едно от най-хубавите и пречистващи неща е това да помагаш. Особено когато става дума за деца.
– Важно ли е да се дарява?
-Да, но мисля, че всеки сам трябва да усети необходимостта от това.
– Какво Ви изгради като добър човек със стабилни ценности?
– Благодаря за комплимента. Надявам се, че съм такъв, и мисля, че средата е едно от най-важните условия за израстване. Благодарен съм на семейството ми за всичко, което съм днес.
Снимка: Диляна Флорентин– Вдъхновението за вашите лирични и романтични балади от къде идва?
– Вдъхновението идва от най-неочакваните места. Но в извора на всичко е любовта и музиката. Музиката ме вдъхновява за още музика, а любовта придава смисъл на текстовете и посланията.
– Готвите голямо национално турне, което ще мине през Пловдив (31 май), Бургас (4 юни), Варна (5 юни), а големият финал ще е на 27 ноември в зала 1 на НДК. “Квартални джентълмени” е една от новите песни, които ще влязат в програмата. Какво друго да очакват почитатели Ви?
– Заедно с музикантите от моята лайв група ще представим специални концертни версии на едни от най-обичаните мои песни. Скоро предстои да издам още един нов фийчъринг с български изпълнител, но засега няма да издавам повече. Ще добавя, че цялата ни концертна програма звучи много впечатляващо и преживяването на концертите е наистина емоционално.
– Ще има ли гост изпълнители?
– Заповядайте, за да видите на живо.
– Предстои Ви концерт в Плевен. Ще има ли изненади за феновете?
– Ако кажа – няма да са изненади…
 

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com