Дрон Шоу По Повод Празника на Плевен Програмирано за 1 Юни След Отлагане заради Лошо Време

Последни новини


Плевен се Подготвя за Зрелищно Дрон Шоу на 1 юни

Плевен, България – Неблагоприятни метеорологични условия принудиха организаторите от Община Плевен да отложат очакваното дрон шоу, предвидено да бъде част от празничната програма за Деня на града – 15 май. Сега обаче оптимизмът се връща, тъй като новата дата е обявена – спектакълът ще озари небето на 1 юни 2024 г., съобщават от местната управа.

На площад „Възраждане“, точно в 21:30 часа, жители и гости на града ще имат възможността да наблюдават невероятно представление с участието на 60 дрона. Светлинното шоу обещава да бъде не просто зрелище, но и отдаване на почит към символите на Плевен и българската история, като в небесния простор се очертаят емблематични за региона и страната фигури.

Събитието се превръща в едно от най-антиципираните през годината, като гражданите разпалено обсъждат предстоящото шоу. Общината възлага големи надежди на този модерен начин на празнуване и призива жителите: „Очакваме ви!“ На този ден Плевен неизбежно ще се превърне в център на иновациите и светлинните изкуства, демонстрирайки високи постижения в областта на безпилотните полетни устройства и тяхното приложение в развлекателната индустрия.