Емоционален и динамичен годишен концерт подари на почитателите си Школа по спортни танци „Зорая“ [ПД]

Култура

Емоционален и динамичен годишен концерт подари на почитателите си Школа по спортни танци „Зорая“ при читалище „Христо Ботев“. Зала „Катя Попова“ в Плевен едва побра публиката, която изпълни всяко нейно кътче и аплодира на крака десетките танцьори за всеотдайността, постоянството и таланта им.
Треньорите Десислава Йотова и Милчо Петров благодариха на четиримата абитуриенти, които са израснали и са се формирали като личности в Школата, а от сега нататък ще поемат по пътя на висшето си образование в други градове на България или държави. „Надявам се танците да останат винаги част от вашия живот“, пожела им дългогодишната им треньорка Десислава Йотова. Прощалният концерт предизвика много сълзи у зрелостниците, които танцуваха за последно с много вдъхновение.
Десетки момичета и момчета на възраст от 4 до 18-годишна възраст доказаха за пореден път, че танцът е магия. В бляскави атрактивни костюми те демонстрираха умения, грация и артистичност, развивани цяла година. По традиция на сцената се изявиха и треньорите, които са активни състезатели, а победите им вдъхновяват техните ученици да се стремят към същото.

 
 

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com