„Ефективно измиване на плевенски улици на 31 юли обявено“

Последни новини


На 31 юли, средата на работната седмица, жителите на Плевен ще станат свидетели на дейностите по поддържане на градската чистота, които ще се проведат от екипите на „Уейст солюшънс България“. В рамките на тези мерки, няколко улици в общината ще бъдат измити, което ще подобри градската среда и хигиената на тези публични пространства.

Сред почистваните места са улица „Българска авиация“, която ще бъде обхваната в участъка между точка Колелото и железопътния прелез, както и самото Колелото на завод „Мизия“, което се очаква да блести след успешно преминаване на миенето.

В контекста на тези дейности, от „Уейст солюшънс България“ акцентират на изключително важен момент – че при измиването на улиците в Плевен се използва вода, която не е предназначена за пиене. Това е действие, което подчертава грижата за опазване на природните ресурси и устойчивото развитие на града.

От фирмата апелират към гражданите с призив да не паркират автомобилите си по обозначените улици в деня на операцията. Това е необходима мярка, за да се гарантира, че миенето ще бъде извършено бързо и ефективно, без препятствия, които могат да забавят процеса. Сътрудничеството на обществеността е от съществено значение за успеха на тези дейности по улиците на Плевен, за да може те да се насладят на чист и приветлив град.