Започва ремонт на част от бул. „Георги Кочев” в Плевен [ПД]

Общество

На 8 май ще започне ремонт на бул. „Георги Кочев” в Плевен – в участъка от кръстовището с ул. „Гренадирска” до пътния надлез над жп линията София–Варна, информират от местната администрация. Дейностите ще започнат при подходящи метеорологични условия. Строителните дейности са в рамките на проекта „Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен” и са разделени на два етапа.
През първия движението на МПС ще бъде спряно по бул. „Г. Кочев” – вляво от оста на улицата, по цялата дължина на ремонтирания участък и ще се осъществява двупосочно в другото улично платно с ограничение на скоростта до 30 км/ч и ограничение за преминаване на пешеходци в участъка по трасето. Движението на МПС ще бъде спряно и по ул. „Ив. Миндиликов” в участъка от входа за Автогара – Плевен до бул. „Г. Кочев”. Движението на МПС ще бъде пренасочено по обходен маршрут и ограничено за преминаване на пешеходци в участъка от трасето. Очакваната продължителност на първия етап е до 04 юли 2018 г.
През втория етап движението на МПС ще бъде спряно по бул. „Г. Кочев” – вдясно от оста на улицата, по цялата дължина на ремонтирания участък и ще се осъществява двупосочно по вече ремонтираното през първи етап улично платно с ограничение на скоростта до 30 км/ч. Отново за преминаване на пешеходци в участъка по трасето ще има ограничения, разрешено ще бъде преминаването на МПС по ул. „Ив. Миндиликов”. Очакваната продължителност на втори етап е до 04 септември 2018 г.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com