Известни музиканти подкрепят с концерт плевенския фестивал на китарата [ИП]

Култура

Концерт спектакъл „Живи струни“ ще изнесат в Плевен известни музиканти от страната.  Концертът е част от цикъла събития, подкрепящи четвъртото издание на Международния фестивал на китарата Плевен 2018, научихме от сдружение Николай Михайлов, артистичен директор на международния фестивал.
На плевенска сцена ще излязат изключителните музиканти: Цветан Недялков-китара, преподавател в НМА „Панчо Владигеров“; Христо Нейчев- електрическа китара, победител в категория „Електрическа китара” по време на Международен фестивал на китарата Плевен 2017; Константин Кучев и Зoра Колева – китара, глас и цигулка, носители на специалната награда за авторска песен от Музикаутор, по време на Международен фестивал на китарата Плевен 2017; „Студио 84“- китара, акордеон и глас, гр. София, камерен хор „Звъника“ с художествен ръководител и диригент Ваня Делийска; Китарен ансамбъл Плевен към НУИ „Панайот Пипков“- гр. Плевен; група „Dead memories“- победители в категория „Китара и глас” по време на международен фестивал на китарата.
Публиката ще има възможността да се наслади на уникален спектакъл, поднесен с любов, майсторство и отношение, обещават организаторите от сдружение „Изкуството до мен”.
Концертът ще е на 17 септември, понеделник, от 19 часа, в читалище „Съгласие“.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com