Измиване на улици в Плевенската индустриална зона на 29 юли

Последни новини


Понеделник, 29 юли, ще бъде ключов ден за подобряване чистотата в Индустриалната зона на Плевен, като ще се проведе операция по измиването на ключови улици.

Специализираните екипи на „Уейст солюшънс България“ са ангажирани с почистването и ще насочат своите усилия към два важни участъка: булевард „Г. Кочев“ – от улица „Здравец“ до разположението на магазин „Сторко“ и улицата, разположена зад предприятието „Тих труд“.

От компанията уточняват, че при тази операция няма да бъде използвана питейна вода, подчертавайки тяхната отговорност и внимание към екологичните стандарти и ресурсите на града.

Във връзка с предстоящите дейности се отправя апел към жителите на Плевен да не паркират автомобилите си на посочените улици. Премахването на превозните средства е наложително, за да може да се гарантира възможно най-доброто качество на почистването.

С тази инициатива се цели да се подобри изгледа и санитарните условия в тази индустриална част на града, предоставяйки по-приятна и чиста среда за работещите и посещаващите района.