Инж. Валя Костова поема ръководството на общинска Дирекция „Строителство и екология“, Людмила Гоневска на чело на отдел „Образование“

Последни новини


Инженер Валя Костова е назначена за нов директор на дирекцията, занимаваща се със строителство, техническа инфраструктура и екология в Община Плевен, след успешно проведена конкурсна процедура. Людмила Гоневска също е назначена на високопоставена позиция, като тя поема ръководството на отдела за образование. Двамата бяха представени пред общината и медиите от кмета д-р Валентин Христов.

Инж. Костова има богат професионален опит в областта на строителството, като е работила в различни позиции в местната администрация и е участвала в проекти за водоснабдяване и канализация. Тя е завършила магистратура във Висшия институт по архитектура и строителство в София.

Г-жа Гоневска е филолог по английски и руски език с допълнителна магистратура по икономика, като има опит и в местната администрация на Община Плевен и като преподавател по английски език. Последната ѝ позиция преди текущото назначение е била в преподавателския състав на Математическа гимназия „Гео Милев“ в Плевен.