И плевенската банда Fat White Chief ще зарадва феновете на рока в Кнежа (пълна програма на концертите) [ПД]

Общини

Тридневен рок фест превзема град Кнежа днес, 22 юни. Концертите започват в 18 часа в местност „Мерата”, до която ще има указателни табели. На сцената ще забият майсторите на твърдото звучене “Атлас“, Sveylio & the legends, „Епизод“, „Конкурент“, „Sevi“, „Тангра“, „Остава“, „Ренегат“, „Фанданго“ и още много други български групи – общо 15. С авторски парчета ще зарадва феновете на рока и плевенската банда Fat White Chief. Тази година фестивалът ще е с международно участие – на румънската рок банда „Scarlet aura“ и гръцката група „House of tolerance“.
Организаторите от Община Кнежа призовават публиката да вземе само мотори, палатки, добро настроение и приятели. Ще има и много игри. Достъпът до събитието е безплатен. Осигурен е и безплатен транспорт от Кнежа до лесопарка и обратно, като ще има спирки и в града. Автобусите ще се движат всеки ден от 15:00 часа до приключване на концертите.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com