Кметът на Ловеч удостоен с приз и грамота „Дигитална община“ [ЛТ]

Ловеч

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова е удостоена с приз и грамота в категорията „Дигитална община“, която се дава за добра работа и положителна посока на развитие. Това стана на Годишната национална среща на Асоциацията на българските градове и региони, която се състоя на 8 юни в Разлог.
Събитието събра над 600 представители на изпълнителната власт – кметове на общини, областни управители, представители на министерства, които бяха включени в номинациите за годишните награди на Асоциацията за 2018 г. В различни категории и отрасли бяха отличени още общините Пловдив, Бургас, Плевен, Габрово, Асеновград, Благоевград и Дряново.
Кметът Корнелия Маринова благодари за отличието и заяви, че то е постигнато чрез работата на целия екип на Общинска администрация Ловеч. Тя припомни, че дигитализацията е важно условие за успешното развитие на общините и регионите.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu