Комплекс „Мальовица“ с високи оценки на Booking.com от туристи.

Плевен днес


Настаняването в комплекс Мальовица е високо оценено на платформата за резервации Booking.com, като получава средна оценка от 9.1 според отзивите на близо 500 гости. Клиентите са изключително доволни от обслужването, удобствата, чистотата и комфорта на комплекса, както и от съотношението между цена и качество.

Някои от положителните отзиви включват коментари за красивата природа наоколо, удобствата на високо ниво, отзивчивия персонал и отличното местоположение на хотела, което е особено подходящо за семейства с деца поради близостта му до ски пистите. Споменава се и уелнес центърът на комплекса, който предлага разнообразни сауни, парна баня, солна стая и джакузита безплатно за гостите.

Управлението на комплекса изразява задължението си да продължават да предлагат отлично обслужване и благодарят на своите гости за високите оценки. С цел да привлекат още посетители, комплексът предлага промоционални цени за настаняване в делничните дни и улеснява резервационния процес чрез различни канали, включително и по телефон.

Мальовица приветства и стари, и нови гости и се надява да продължи да отговаря на техните очаквания, като същевременно спомага за формирането на трайни спомени за посетителите в една величествена планинска среда.

Източник на информацията: PlevenZaPleven