Концертът “Заедно ще сбъднем мечтите си” е тази вечер [ИП]

Култура

Традиционният концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа, е тази вечер, от 17 часа в зала „Катя Попова“.
Празникът се провежда под патронажа кмета на Община Плевен Георг Спартански. Концертът е част от събитията, посветени на Седмицата на действие (19-23 март) и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицински колеж към Медицински университет – Плевен.
Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от град Плевен и областта да сбъднат мечтата си, реализирайки творческите си възможности.
Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от град Плевен и Област Плевен. Със свои изпълнения ще се включат студенти от Медицинския колеж и ученици от Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – Плевен.
 

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com