Концертът „С песен и стих в сърцата“ отменен днес в Плевен

Общество


Концертът от националното турне „Концерти с кауза“ под наслов „С песен и стих в сърцата“, който беше планиран за тази вечер в Плевен, е отменен поради технически проблеми, съобщиха от Община Плевен. Събитието трябваше да се проведе на сцената на Летния театър в парк „Кайлъка“ според предварително обявената програма.

Местната управа информира, че новата дата на концерта ще бъде известена в следващите дни. Закупените до момента билети ще важат без необходимост от презаверяване. В случай че желаят, зрителите могат да върнат билетите си до 30 септември, като ще получат пълната стойност на билетите обратно. Организаторите на „Концерти с кауза“ поднасят своите извинения за причиненото неудобство.

В допълнение, още едно събитие от културната програма на Плевен тази седмица претърпява промени. Поради прогнозата за лошо време концертът „Извори“ на Национален фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ със специалното участие на „Симфониета“ – Враца, планиран за утре вечер, се отлага за 15 септември (неделя). Концертът ще започне в 20:00 часа.

Източник на информацията: БТА.