Концерт с етноджаз и импровизации представят Анай Валрад и Николай Иванов в Плевен [ПД]

Култура

Концерт с етноджаз и импровизации представят Анай Валрад и Николай Иванов в Плевен. Срещта с публиката е днес, 29 юни, от 20.30 часа в Арт центъра. И двамата артисти пеят, свирят на китара и пиано и композират. Те ще зарадват публиката със свая Song & Fusion Project, който включва Ethno, Fado, Tango, Jazz, Trip Hop, Esoteric, Pop.
Анай е талантлива авторка и изпълнителка на песни, която живее и концертира в Берлин. Интересът й към българския фолклор я довежда до сайта на Николай и така се ражда един проект, който е смес от фината песенна стилистика на Анай и разноликата музикална тъкан, която от години изгражда изпълненията на група ОМ, част от която е Николай – амбиент, етно, фюджън и езотерична музика. Резултатът е интригуващ за различен спектър от публиката, а енергията вибрира през множество контрастни състояния.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com