Лили Иванова с концерт на Античния театър в Пловдив днес

Общество


Тази вечер Лили Иванова, една от най-емблематичните български естрадни певици, ще се качи на сцената на Античния театър в Пловдив. Всички места за концерта, който е част от текущото ѝ турне, вече са разпродадени. Капацитетът на Античния театър е около 3000 души.

На сцената до Лили Иванова ще бъдат и музикантите от „LI Orchestra“, сред които са Ангел Дюлгеров на китара и цигулка, Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни и перкусии), както и трио „LaTiDa“ (беквокали).

Тази изява в Пловдив ще бъде десетият концерт от турнето на Лили Иванова, което ще продължи със следните дати: 14 септември в Стара Загора (Летен театър), 16 септември в Плевен (Летен театър), 12 октомври в Смолян (РДТ „Николай Хайтов“), 13 октомври в Кърджали (ТМЦ Кърджали), 15 октомври в Пазарджик (Спортна зала „Васил Левски“), 18 октомври във Враца (ДКТ – Враца), 19 октомври в Перник (Зала „Борис Гюдеров“), 14 ноември в Панагюрище (Театър Дом-паметник), 18 ноември в Кюстендил (Общински театър – Кюстендил) и 20 ноември в Сандански (Дом на културата).

Кулминацията на турнето ще бъде на 14 декември в Арена София, където Лили Иванова ще пее за трети път от 2012 година насам и за втори път през последните 24 месеца.

Източник на информацията: БТА.
/ХК/