Ловеч е домакин на лично и отборно Републиканско първенство по борба за мъже и жени на 14 – 17 юни [ЛТ]

Ловеч

Ловеч е домакин на лично и отборно Републиканско първенство по борба за мъже и жени, което ще се проведе от 14.06 до 17.06.2018 г.
На състезанието ще присъства президентът на федерацията по борба, световният шампион Христо Маринов, а също така Армен Назарян, Серафим Бързаков, Петър Касабов, които са световни и европейски шампиони по борба.
Програмата предвижда на 14 и 15 юни борба класически стил и жени-свободен стил, а на 16 и 17 юни – свободна борба за мъже. Началото е винаги в 10.00 часа.
Организатор на първенството е Община Ловеч.
Отлично е и представянето на ловешките ученици в Ученическите спортни игри за 2018 г. Предстои участие на отбора по футбол от ОУ „Васил Левски“ V-VII клас, на финалите в град Разград.
Отборът на ПГМЕТ, VIII-X клас по хандбал, ще участва на финали в град Добрич, а отборът на ППМГ VIII-X клас по футбол, са само на крачка от финалния етап на игрите. Всички желаят успех на младите ни спортисти.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu