Лятна ваканция за деца в Център за развитие Плевен, юли 2024.

Последни новини


Плевен, България – Центърът за подкрепа за личностното развитие – Център за работа с деца в еуфорията на предстоящото лято обяви, че традиционните летни ваканционни дни ще зарадват децата на Плевен от началото на следващия месец. От 1-ви до 31-ви юли 2024 г., юношите ще могат да участват в серия от специално организирани забавления, в които входът и участието са абсолютно безплатни.

В рамките на месеца, децата ще имат свободата да се насладят на редица дейности, като рисуване, спорт, танци, пеене и други творчески изяви, които ще допринесат не само за забавлението, но и за развитието на тяхната личност.

За да се присъединят към ваканционните дейности, родителите трябва да попълнят декларация директно на място. Тази декларация е форма на съгласие, че техните деца ще участват в предложените от Центъра проекти. Подробности за програмата и допълнителна информация могат да бъдат получени чрез обаждане на посочените телефони – 0887/216 541 за директора на центъра и 0879/375 109 или 064/802 489 за контакти с канцеларията.

Предвид интереса към събитието, родителите се насърчават да подсигурят участие на своите наследници възможно най-скоро, като подходящата информация и документи могат да бъдат намерени в прикачените файлове: „летни ваканционни дни 2024 разписание.docx“ и „летни ваканционни дни 2024 афиш.doc“.