Лятна Пяна Парти За Деца организира Община Плевен и Фотограф

Последни новини


Плевенският съвет и Областна администрация Плевен вече финализират подготовката за грандиозно лятно тържество, предназначено за най-младите жители на града. Събитието е насрочено за 05 юли 2024 г. (петък) и обещава да превърне пространството пред Областна администрация в море от пяна и усмивки.

Празникът за малчуганите ще стартира в 19.00 часа вечерта, като децата ще бъдат посрещнати на стълбите от западната страна на сградата. По време на пяна парти, децата ще могат да се насладят на любимата си музика и разнообразие от забавления включително балони и игри, които гарантирано ще създадат незабравимо настроение.

За да запечата тези весели моменти, в организацията на събитието участва и плевенският фотограф Боян Николов. Той ще се погрижи да улови емоциите и усмивките на децата, така че спомените от този щастлив ден да останат за дълго в сърцата и албумите на семействата.

Със старанието на организаторите, Плевен се превръща в пример за грижата към младите си жители, създавайки традиции и предоставяйки възможности за радост и социална активност в топлите летни дни.