Малките актьори от ДКТ „Иван Радоев“ разказаха как доброто винаги побеждава в новата си премиера [ПД]

Култура

Чрез разнообразни емоции и приключения малките актьори от Детската студиа при ДКТ „Иван Радоев“ разказаха на публиката, че доброто винаги побеждава. Снощи храмът на Мелпомена събра артисти и зрители, за да съпреживеят премиерата на спектакъла „И в дъжд, и във вятър пак на театър“ на Недялко Йорданов. Близо час талантите в ролите на писател, режисьор, художник, лошите мишки Ръбчо, Тъпчо и Зъбчо, Лили Лилавата шапчица, заекът Стоянчо, славейчето Слави и бабата се забъркваха във водовъртежа на весели и опасни истории, от които победители излязоха добронамерените. С песни, танци, закачки и актьорска игра децата изявиха различни страни на талантите си и получиха категоричното одобрение на публиката, която се забавляваше искрено.

Кошници с цветя от директора на Драмата Васил Василев получиха младите актьори и целият екип на спектакъла: Адриан Филипов – художествен ръководител на Студиата, Ива Николова – режисьор, Ангел Бешев – музика.

Следващите спектакли с останалите състави от Детската студиа са на 22 и 25 май от 19 часа и на 26 май – от 16 и 18 часа.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com