Миньор 2015 губи от Спартак Плевен, треньорът недоволен от съдийството.

БАСКЕТБОЛ Спорт


Миньор 2015 претърпя втора поредна загуба в рамките на състезанията в Sesame НБЛ, след като отстъпи пред Спартак Плевен с резултат 75:89 в зала „Балканстрой“. Треньорът Георги Младенов посочи причините за поражението, като изтъкна грешки в играта на отбора, както и някои съдийски решения, с които не беше съгласен.

Според Младенов, загубата е била преломна в средата на третата четвърт, когато няколко неправилни решения и лоши защити са позволили на Спартак да увеличи преднината си. Въпреки че разликата в резултата е била съкратена на 6 точки, неоснователните според него отсъждания са попречили на отбора му да се възползва от ситуацията. Треньорът подчерта, че въпреки тези проблеми, признава добрата игра на Спартак, но се оплака от пасивността на Миньор в ключови моменти.

Младенов отбеляза, че липсата на ефективност под коша е била решаваща, като Спартак е надминал Миньор в борбата за топката. Изрази намерение отборът му да продължава да проявява характер и пожела справедливо отношение към изявите му на терена.

В заключение, Младенов заяви, че Миньор ще представлява сериозно предизвикателство за всички противници в бъдеще, както като домакини, така и при гостувания. Той увери играчите си, че трябва да дават най-доброто от себе си и да завършват мачовете с гордост от постигнатото.
Информацията за тази новина е предоставена любезно от bgbasket.com

Вашият коментар