Национална диплома от конкурса „С очите си видях бедата” ще бъде връчена на ученичка от Плевен [ИП]

Образование

Национална диплома за отличен успех и участие в конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата“ ще бъде връчена утре на Виктория Николаева Йорданова, завършила 12-ти клас в СУ „Иван Вазов“ – Плевен.
Церемонията ще се проведе в от 13.30 часа в Заседателната зала на Областна администрация, където областният управител Мирослав Петров ще връчи Националната диплома на Виктория.
На събитието ще присъстват  заместник- областният управител Татяна Божинова, Албена Тотева – началник на РУО – Плевен, директорът  на СУ „Иван Вазов“ Димитър Митев и класният ръководител на Виктория, както и близки на наградената девойка.
От 1996 година Министерството на образованието и науката ежегодно присъжда почетно отличие „Национална диплома“. С такова отличие се удостояват ученици в годината на завършване на средното им образование за постигнат общ отличен успех 6.00 и една или повече награди, получени от учениците в 11 или в 12 клас от класиране на първо, второ или трето място на национални или международни олимпиади, състезания и конкурси в областта на науката, технологиите, изкуствата или спорта.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com