На 8 август ще измият улиците в Плевен според график.

Последни новини


### Плевен подготвя измиване на улици на 8 август

Утре, на 8 август, предстои измиване на улиците в Плевен. Според обявената информация, графикът включва различни части от града, които ще бъдат подложени на системно почистване.

„Стремим се да осигурим по-здравословна и чиста среда за всички граждани“, заяви представител на общината. Подобни мероприятия се извършват редовно, за да се поддържа градската инфраструктура в добро състояние.

Шофьорите са приканени да не паркират автомобилите си на местата, посочени в графика, за да не се възпрепятства работата на екипите. „Молим за вашето разбиране и съдействие“, добавиха от общината.

Акцията по измиването ще започне рано сутринта и ще продължи до късно вечерта. Граждани, живеещи в засегнатите райони, могат да очакват известни неудобства, но се уверява, че те ще бъдат минимални и усилието ще си заслужава заради постигнатите резултати.

„Важно е всички да се включим в грижите за нашия град“, подчертаха още от общината. При необходимост от допълнителна информация, гражданите могат да се обърнат към съответните служби или да следят за актуализации на сайта на общината.

Това мероприятие е част от по-широка програма за поддръжка и подобрение на градските зони в Плевен и се очаква да допринесе значително за по-доброто качество на живот в града.