Новите ръководители в община Плевен бяха официално представени.

Общество


Днес в Община Плевен бяха представени новите ръководители на дирекцията „Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти“, на отдел „Инспекторат“ и на отдел „Невъоръжена охрана“. Събитието бе организирано от кмета г-н Валентин Христов.

На чело на новоформираната дирекция застана г-жа Станислава Нехризова, която се дипломирала в областта на юриспруденцията. Тя е с натрупан около десетгодишен опит в публичния сектор и акцентира на важността от подбора и реализацията на проекти, носещи висока добавена стойност и обхващащи широк кръг от целеви групи в общността.

На ръководната позиция в отдел „Инспекторат“ назначиха Николай Георгиев, а отговорността за отдел „Невъоръжена охрана“ пое Владислав Славчев, който въпреки че е с образование в сферата на икономиката, разполага с обширен опит в сектора на сигурността и охраната. В своето представяне г-н Славчев сподели за срещи със заместник-кмета по сигурността и директора на Центъра за градска мобилност, взети в първата седмица от назначението му, които целят усъвършенстване на координацията и сътрудничеството между свързаните институции.

Информацията за статията е предоставена от кореспондента на БТА в Плевен, Елина Кюркчиева от БТА.